Doğumgünü Yazısı


Bugün benim doğumgünüm... Çoğu insana göre çok ta iç açıcı bir yaşta sayılmam, 1975 doğumluyum:) Yaşımı yıllar önce hesaplamayı bıraktığım için, kaç yaşında olduğumu (36 mı 37 mi polemiği var bizde) bilmiyorum, sorana doğum tarihimi söylüyorum:-)

Bana sorarsanız, bu yaşlar en güzel yaşlarım...Size bir sır vereyim mi, asla 20'li yaşlara geri dönmek istemem, çünkü o dönemler herşeyin en belirsiz olduğu, en çok hatanın yapıldığı dönemlerdi:-) Şimdi ise, ne istediğimi biliyorum, hayatımda herşey bir düzene girdi, hataları tekrarlamayı bıraktım, affetmeyi öğrendim, nefes aldığım her günün değerini daha iyi biliyorum ve en güzeli kocaman bir ailem var!


Siz yapar mısınız bilmem ama benim doğumgünlerim geçmişe ve geleceğe bakıştır..geleceğin bilinmezliğinin yanında geçmişin muhasebesini yaparım, yanlışlarım varsa, düzeltip daha iyi bir insan olmaya çabalarım ve en güzeli de bugüne kadar sahip olduklarım için şükreder, olmasını istediklerim için de ayrıca dua ederim!:-)

Bugün susmayan telefonumdan, sonu gelmeyen mesajlardan ve facebook sayfama gelen güzel iletilerden anladım ki, feci şanslıyım! Ne mutlu bana, harika bir ailem, arkadaşlarım, dostlarım var! İyi ki bir şekilde hayatıma girmişler, iyi ki varlar..Hepsinden de önemlisi bu dünyadaki en önemli dayanağım, dostum, hayat arkadaşım, eşim ve bi'tanecik oğlum..Sağlıklı ve huzurluyum, bundan daha başka ne isterim ki..

Bugün mum söndürürken dileyeceklerim ise, eşim, oğlum ve tüm ailemle huzur, sağlık ve bereket içinde yaşamaya devam edeyim, keyifli, bol kahkahalı, neşeli dost sofraları daha sık olsun, bu sene ideal kiloma ulaşabileyim ve hep öyle kalayım, daha çok okuyup, daha çok seyahat edebileyim, Fransızca ile daha fazla haşır neşir olayım, daha çok seveyim ve sevileyim..ve hayatta herşeyi akışına bırakmayı öğrenip, olgunlukla karşılamayı öğreneyim..

Yaşı boşverin, ruhlarımızın hep genç kalması dileğiyle..

Veda etmeden, yine bir şarkı..bu kez kendim için:-)

Yorumlar

  1. doğum günün kutlu olsunn nice senelere...

    YanıtlaSil
  2. doğum günün kutlu olsunn nice senelere...

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim!
    burada hep beraber nice senelerimiz olsun!
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkür ederim!Beraber burada nice yaşlar kutlarız inşallah..

    YanıtlaSil
  6. Nice yıllara! Sağlıkla, huzurla...

    Kesinlikle aynı fikirdeyim, ben de yirmili yaşlarıma dönmek istemezdim. Hayatımın ikinci kırklık dilimine girdim ve bunu büyük bir mutlulukla karşıladım. İkinci kırkı tamamlayabailecek miyim hiç bilmiyorum, dahası acaba üçüncü kırkı görecek miyim :-) Kısmet :-)

    YanıtlaSil
  7. Betül Hanım çok teşekkür ederim!
    Rakamlara pek takılmayın, "kırkları" pek önemsemeyin derim ben:-)
    Sağlık ve huzur dolu yaşlarınız olsun..

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim :-)
    Doğru aslında, rakamlara takılmamak lazım. Yine de hoşuma gidiyor, sanki hayat hakkında ukalalık yapma icazetini elime almış gibi hissediyorum :-) Tanımlanamaz, yaşanır olanı kalıplara sığdırma çabama da ayrıca gülüyorum :-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?