Motorcu Ceketleri

Henüz buraya kış gelmediğinden olsa gerek, kış modası ile ilgili yazılarım sekteye uğradı:-)
Biz ayıptır söylemesi, hala burada denize girip, temmuz/ağustosta fırsat bulamadığımız bronzlaşma işlerine devam ediyoruz:-) Yeni sezon modası ancak mağazaları gezince aklımıza geliyor..

Kış sezonunda neler olduğunu dergilerden takip ediyorum, henüz uzun uzun vitrin gezme fırsatım pek olmadı. Sanırım bunda henüz dilediğim kiloya inmemiş olmamın etkisi de büyük..İdeal kiloma düşmeden ihtiyacım dışında birşey almayı düşünmüyorum açıkçası..

Bir de ben son zamanlarda alışveriş yaparken modası geçmeyecek parçalar almayı tercih ediyorum; mesela siyah bir elbise, jean pantalon, beyaz gömlek, çiçekli elbise, kalem etek, jean ceket, basic kesim t-shirt, kazak,v.s..Bu konuda da Massimo Dutti ve İpekyol'u çok beğeniyorum, birkaç moda parça dışında, genellikle zamansız, modası geçmeyecek ürünler tasarlıyorlar..

Birkaç sezondur modası geçti, geçiyor, geçecek derken, motorcu deri ceketler yine moda...Bana kalırsa modeli nasıl olursa olsun, tıpkı trençkotlar gibi, deri ceketlerin de modası geçmemeli zaten..seviyoruz!:-) Bu ceketleri elbise, pantalon, etek, şalvar..kısacası hemen hemen herşey ile kombin edebilirsiniz..

Bunlar da beğendiğim motorcu ceket modelleri..
Sanırım bu modele en çok siyah renk yakışıyor..mesela ben bu kırmızıyı pek beğenmedim:/
Ve işte bu da favorim! Sarah Jessica Parker'ın giydiği de çok hoş (ilk fotoğraf) ama bu gerçekten çok güzel, bunu çok sevdim!

Yorumlar

  1. zayıflayınca giymek isterim :)
    bir zamanlar deri olmayanları giymiştim

    YanıtlaSil
  2. bence ulaşmak istediğin bedende bir ceket al ve gardırobun kapağına as;-)ben 22 kg yu vermeden önce birkaç tane çok sevdiğim kıyafetlerin küçük bedenlerini almıştım, tavsiye ederim:-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?