Yağmur zamanı

Antalya bu sene -aslında tüm yurt- en kurak kışını geçiriyor..
Bizim buralarda kışın emaresi soğuktan ziyade, bolca yağan yağmurlar olurdu ama bu sene ne yazık ki o da yok…
Derken bu sabah yağmur nihayet başladı..

Benim için en güzel yağmur, sıcacık evde, çay/kahve eşliğinde izlenen yağmurdur, dışarıda ıslanmayı seven romantiklerden değilim ne yazık ki:)
Hava böyle olunca, dışarıdaki işleri erteledim. 
Spor dönüşü evde keyif yapmaya karar verdim.
Yapmam gereken işlerden dolayı keyfimi kısa kestim ancak bu bile iyi geldi..

Tabii ki herkesin işi gücü var, tabii ki toplanacak bir ev, gidilecek bir iş, okul sonrası ilgilenilecek bir çocuk, yapılacak bir yemek, vs..hep olacak ancak önemli olan, kısa bir mola zamanı bulduğumuzda o anı değerlendirmek, kendimizi mutlu ve huzurlu hissettiğimiz şeylere yönelmek galiba..

Yorumlar

  1. Çok doğru! O kısa molalar, müthiş güç veriyor. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Betül selam!
      Özlettin kendini..herşey yolundadır umarım..
      Sevgiler benden..

      Sil
  2. Ayşecim selam. Daha önce de sordun halimi, varol, cevap verdim vericem derken bu zaman oldu, yanıtsız bıraktım, lütfen kusura bakma. Her şey yolunda, sadece çok yoğun bir tempo içindeyim. Ocak ayında yeni bir işe başladım, her şey çok yeni, sürekli öğrenme halindeyim. Bu müthiş bir şey. Üstelik, öğreniyor olduklarım, uzun yıllardır, "Şunu da yapabilsem" dediğim şeyler. Resmen, özellikle de geçen seneden beri hayalini kurduğum işlerin tam ortasına düştüm. Bu arada akşamları ve haftasonu belli saatlerde eski şirketim için de çalışmaya devam ediyorum, elimdeki projeyi devretmek adına. Hal böyle olunca, bulduğum her fırsatta uyuyorum :-) Her yazını okuyorum, telefonumla uyuyup uyandığımdan, blogunu sıkı takipteyim. Yalnız, telefondan yorum gönderirken sorun oluyor, nedense. Öyle olunca ben de bilgisayardan yazayım neyse, diyorum, haliyle kalıyor :-) Neyse, uzun lafın kısası, seni seviyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Betül,
      Senin adına çok sevindim; yeni birşeyler öğreneceğin ve üstelik bundan da keyif alacağın bir işte olman çok güzel! Hayırlı olsun yeni işin, dilerim sana bol keyif ve kazanç getirir!
      Olsun, istediğin zaman yaz, senden haber almak güzel:)
      Daha da güzeli, yüzünü hiç görmediğim, hiç tanışmadığım birinden böyle güzel şeyler duymak…:)
      bilmukabele:)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?