Diane Keaton'ın fakirhanesi

Hollywood'da aynı dönemlerde film çevirmiş bir grup var: Bette Midler, Goldie Hawn, Jack Nicholson, Diane Keaton gruptan aklıma ilk gelenler…bu isimlerin filmlerini izlemekten acayip keyif alıyorum, kesinlikle eğlenceli ve duygusal oluyorlar:)

Diane Keaton'ın oyunculuk kariyeri oldukça eskiye dayanıyor ama ilginçtir, kendisini meşhur eden Woody Allen filmlerinden ziyade, Aşkta Herşey Mümkün filmiyle hatırlıyorum hep..sanırım o filmdeki evin güzelliğinden kaynaklanıyor:) (o evle ilgili yazım burada)

Evin dıştan görünümü..
Diane Keaton'ın Beverly Hills'teki fakirhanesinin de Aşkta Herşey Mümkün setinden geri kalır yanı yok..bilhassa kütüphanenin bulunduğu oda müthiş..insan çıkmak istemez bur'dan..
 Koloniyal tarzdaki antre gerçekten etkileyici..
Evin geneline bu tarz hakim..
İlk kez bir açık mutfağa sempati duydum:)
O seramiklerin güzelliği nedir öyle..
Sevgiler..

Yorumlar

  1. Ayşe, o kütüphanenin karoları var ya, bizim Adapazarı'ndaki evin mutfak karolarına benziyor,80'ler modası biraz. Nostalji yaptım.
    Kütüphane rüya gibi ayrıca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 80'ler falan değil ya, haksızlık etme..bunlar hep var, hatta ben bizim ev biraz daha yazlık modda olsa terracotta bile düşünmüştüm, modeli de biraz bu bahsettiğimiz taşları andırıyordu:)
      Adapazarı'ndaki mutfağın yerlerini hiç değiştirmeyin bence, öyle kalsın..nefis..
      Evet kütüphane müthiş..

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?