Ben geldim!

Merhaba, nasılsınız?
Tadilattı, badanaydı, eş/dost/aile ziyaretiydi, Instagram'dı derken, buraya yazmayalı 2 koca ay olmuş!:/

Öncelikle mail atıp tek tek hesap soran, "neden yazmıyorsun, ters giden birşey mi var, sıkıntın varsa dinlerim" diyen, sitem eden, "evde neler oldu, ne değişiklikler yaptın, hiç haber vermiyorsun" diyen, merak eden her okura -zaten maillere cevap verdim ama yetmez- tek tek teşekkür ediyorum, iyi ki ama iyi ki varsınız!

Instagram açıldı, blog raconu bozuldu diyorum ben buna..İtiraf ediyorum, Instagram'da anlık paylaşım o kadar kolay ki -evet ben tüm fotoğrafları Iphone ile çekiyorum, makine kullanmıyorum- blog yazmaya epeyce üşendim bu ara...

"Şöminenin akibeti"ni hepinizin merak ettiğini biliyorum, kısaca anlatayım: 
Artık ne salonumuzda bir şömine, ne de balkonumuzda bir barbekü var, ikisi de yerlerinden söküldü..
Badanamız da yapıldı..

Ancak Şubat sonu badana yapılırsa ne olur? Boya kurumadı, doğal olarak bazı yerler attı..önümüzdeki günlerde oralara yeniden rötuşlar yapılacak..şömine yerine kitaplık olayı ise bizi epeyce zorladı, Ikea'nın Billy modeli bizim ölçülere uymadı, özel yapım kitaplık fiyatları ise fazla maliyetli geldi. Şimdi Ikea'da Hemnes serisinin bir kitaplığını buldum ancak önümüzdeki günlerde 
kısa bir İstanbul seyahatim olacak, orada yakından görüp öyle karar vermek istiyorum..

Bu arada çok güzel gelişmeler de oldu..
Evim Dergisi için 5 blogger Nisan ayında bir çalışma yaptık, evimizin duvarlarından birini nasıl değerlendirdiğimizi anlattık..dergide bizim mutfağın -hani bir türlü burada yayınlayamadığım://- duvarına neler yaptığımı göreceksiniz.
Tabii şu an duvarda yine ufak tefek değişiklikler oldu, rahat duramadım ben:)) O değişiklikleri de yarın blogta bulacaksınız. (gerçekten bulacaksınız, hatta bu akşam fırsatım olursa akşamdan hazırlayacağım:))
En sevdiğim Salut ile gideyim buralardan..
Salut (salü) Fransızca'da merhaba demek:)
Özlemişim uzun uzun konuşmayı:)
Herkese sevgiler!

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?