Huzurlu Pazartesi

Haftanın en yoğun günüdür pazartesi..
Diyete başlanır, işe gidilir, spor yapmaya karar verilir, herhangi bir işe koyulmak için bile "pazartesi" beklenir..
Benim için bu pazartesi dinlenme günü..
Haftasonu Selim Efe'nin doğumgünü sebebiyle o kadar yoruldum ki, bugünü "dinlenme günü" ilan ettim!:-)

Pasta dışında, neredeyse hemen herşeyi kendimiz yaptığımız için, oldukça yorucu ama bir o kadar da keyifli bir doğumgünü hazırlığıydı.

Cumartesi akşamı Selim Efe'nin 2. doğumgününü kutladık. Geçen seferki gibi tantanalı, gürültülü, kalabalık bir doğumgünü değildi, bizbizeydik. 

Doğumgünü kişisi ne yaptı? Eline bir poğaça alıp, kimseye pas vermeden, ortalıkta dolaşmayı tercih etti..kalabalıkla pek aramız yok ta..o yüzden doğumgünleri bu aralar sancılı bizim için..belki kreşe gittiğinde durumlar düzelir:-)
Veeee Selim Paşa'nın doğumgünü pastası...tabii ki ben yapmadım!:-) Bu muhteşem pasta için sevgili komşum, dostlarım Vanilya Pastanesi'ne ayrıca çok çok teşekkür ederim! Yine muhteşem bir iş çıkarmışlar!
Ve bunlar da yorgunluk sebeplerimiz...ama değdi..

Bu da meşhurrrrr ev yapımı limonatamız:-) Bunu içtikten sonra, markette satılan limonataların anlamsızlığını sorguluyorsunuz:-) Ev yapımı limonatanızın içine yeşil elma, lime ve nane ekleyin, aroması muhteşem oluyor! Yeşil elma yerine armutu, lime yerine de limonu deneyebilirsiniz..
Ve beklenen an...Selim Efe 2 yaşını bitirir...doğumu daha dün gibi..
Etrafta söylenen "iyi doğdun Efeeeee" şarkılarından ve yanan mumlardan şaşkın vaziyette, pastaya ve etrafa bakakalıyor canım oğlum:-)

Doğumgününde yetişkinlerin ezici çoğunluğunun yanı sıra , iki de küçük misafirimiz vardı: Maya ve Haktan:-)
Hazırlığı yorucu ama sonrası çok keyifli bir akşamdı..
Hele bir bayram sonrası diyeti yapalım, ödemleri atıp bayram tatlılarını eritelim, gönül en kısa zamanda dostlarla taçlandırılacak güzel bir ziyafet masası ister..

Madem huzurlu pazartesi dedik, dinlenmekten bahsettik, en sevdiklerimden olan bu dinlendirici eseri tüm "pazartesi sendromlulara" göndermek istiyorum:-)
Harika ve hepimiz için çok verimli bir hafta olsun!

Yorumlar

  1. Doğum günlerini çok severim Selim Efede iyiki doğmuş çok güzel bir çocuk seviler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?