İlham perisi

Dekorasyon sevenlerin sık sık başına gelen bir durumdur: internette, dergilerde gördüğümüz anda bayıldığımız, bize ilham veren kareleri biriktirmeyi severiz :) 

Bazen o karenin tümünü sevdiğimizi düşünürüz ama fotoğrafa dikkatlice bakıp en çok neyi sevdiğimize fokuslandığımızda, aslında tarzımıza uygun birkaç şeyi seçtiğimizi farkederiz. 

Bundan sonra diğer yazılardan fırsat buldukça, sizlere bir "ilham karesi" sunacağım. Ben fotoğrafı inceleyip, en çok neyi sevdiğimi söyleyeceğim. Sizler de benimle bu oyuna katılırsanız, çok mutlu olurum.

Evetttt, ilk fotoğrafımızla başlayalım:
Ahh, ben bu fotoğrafı görür görmez bayıldım! Ama dikkatlice incelediğimde, beni asıl kendine aşık eden şeyin ne olduğunu keşfettim: kanape. Aslında kanape değil, "mavi kanape"...renkleri nasıl güzel öyle, nasıl içimi açtı, içime nasıl bir huzur verdi..

Geri kalana baktığımda, ne o garibim, yarım kalmış zürafayı duvarımda isterim, ne o bitkilerin ve raflarının duvarımda olmasına izin veriririm, ne de o banyo aynalarını andıran aynayı salonun baş köşesine asarım...yazlık evlerde bu tip bir ayna güzel evet ama şehir evinde değil bence..Tekli koltuklardan solda olan rahat görünüyor ama sağdaki kesinlikle rahat bir mobilya değil...bir eşyanın işlevsellikten uzak olması pek bana göre değil, evdeki her eşya kullanılabilir ve konforlu olmalı benim için..Puf sehpaya gelince..sanki o puf sehpa üzerindeki tepsiler, tabaklar, içecekler ben de hep dökülüp, düşecek hissi uyandırıyor:) Pufları çok severim ama onlara ayaklarımı uzatmayı tercih ederim:)

Diğer tablolara itirazım yok, tabloları ne kadar sevdiğimi önceki yazılarımdan biliyorsunuz..

Son olarak: çizgili kilimi çok ama çok sevdim..
Balkona halı/kilim aradığımı biliyorsunuz.. İşte bu kilimin siyah beyazı İkea'da mevcut ama ebatları benim balkona uymuyor :( Yoksa balkonumda böyle birşey görmeyi çok isterdim..

Bugün Antalya'da güneşli, mis gibi bir hava var...kış iyice bastırmadan, sokaklarda olmalı, bu havanın tadını çıkarmalı..
Hepimize keyifli ve huzur dolu bir haftasonu olsun!
Sevgiler

Yorumlar

  1. Resme bakar bakmak mavi koltuk ve halı veya kilim neyse o dikkatimi çekti.diğer tüm ayrıntıları bende beğenmedim.hemfikiriz bu konuda :)

    YanıtlaSil
  2. Kilimi bende çok sevdim birde gerçek zürafa kafası olmadığı sürece ben duvardaki zürafayı da sevdim..Çok eğlenceli bir parça geldi bana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayşegül işte bana hep gerçek gibi geliyor bunlar ya, bir rahatsız oluyorum:)) evet eğlenceli ama elimde değil..mesela Amerikalılar biliyorsun pek sever, o geyik kafalarına da bayılmam ben...bazıları zaten gerçek te, bazıları da gerçek gibi..korkutucu..

      Sil
  3. Bazen her yerde her şey satılmıyor, evet...
    Ters Düz'e bakar mısınız?

    YanıtlaSil
  4. sana daaa.
    :)
    deko fikirlerin de sevimli hep.

    en dikkat çeken şey de renk oldu ben de de.
    :)
    bir mavi aşıkı olarak.
    blogumun rengi de bence işte vami.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de favorim mavi..
      ama beyaz, lacivert ve kırmızı ile birarada iken de çok seviyorum..

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?