Mimlendim!

Bir önceki yazıda size "mim"in ne olduğundan kısaca bahsetmiştim (tık tık).
Gelelim sorulara..

1. En çok kırıldığın/incindiğin kelime?
- Özellikle bir kelime yoktur, tavırlar beni daha çok ilgilendirir. Değer verdiğim birinden aynı karşılığı görmezsem incinebilirim. 

2. "Herkesin kullandığı bir kelime olur, ama senin için bir insan olur, o özel insan o kelimeyi kullanınca      "alınırsın" ne düşünüyorsun?
-  Dediğim gibi, kelimelerle sorunum yok...davranış daha önemli bence..

3. Seni en çok duygulandıran şarkı?
- Aklıma ilk gelen MFÖ'nün "Tam Ortasındayım", yıllardır defalarca dinlemişimdir, sıkılmam ve her dinlediğimde aynı şekilde duygulanırım, nefis bir şarkı..iki şarkı daha var: biri Charles Aznavour "Hier Encore", bir çırpıda geçip giden gençlik yıllarının muhasebesini yapar, diğer şarkı da Francis Cabrel'in "Je t'aimais, je t'aime, je t'aimerais" "seni seviyordum, seviyorum, seveceğim" der ve fena bir şarkıdır:) Videosu aşağıda:)

4. Daha önce seni bırakan birisi geldi senden ikinci şans istedi sen de verdin ama buna rağmen yine bırakıp gitti...Şimdi pişman! Ne yaparsın, ne hissedersin?
- 20'li yaşlarımda bu tip bir hata ben de yapmıştım. Ama şimdi geçmişe dönüp baktığımda, ne büyük zaman kaybı olduğunu düşünüyorum...böyle defalarca şans verdiğiniz insanlar yüzünden, belki ömrünüzü geçireceğiniz muhteşem bir insanla teğet geçebiliyorsunuz...eğer benim kadar şanslıysanız, pekçok teğet sonrası birbirinizi bulabilirsiniz..ama ya benim kadar şanslı değilseniz?:)

5. Nefret mi aşk mı?
- Nefret çok yorucu ve zor birşey ya, ayrı bir mesai ister:) Böyle "negatif etkiler"le vakit geçireceğime sevmeyi tercih ederim:) Hem aşk çok keyiflidir, hele sonrası bir de sağlam, köklü bir sevgiye, hayat arkadaşlığına dönüşüyorsa, muhteşemdir..

6. Birinin kalbini kırdığında gönlünü nasıl alırsın?
- Bir kere kesinlikle özür dilerim. Biz toplum olarak "teşekkür etmek, özür dilemek" gibi basit nezaket kurallarından çok uzağız ne yazık ki..o yüzden önce samimi bir özür dilerdim. Yanına giderken de mutlaka onun seveceğinden emin olduğum küçük bir hediye ile giderdim.

7. Nasıl ağlarsın? Bağırarak mı? İçine akıtarak mı?
- Ailede "sulugöz" olarak bilinirim:) Herşeye duygulanabilme yeteneğim var:) İçime akıtmam mümkün değil, ortalıkta ağlarım işte öyle, böğürmem ama ağlarım:)) Güzel ağlayanlardan da değilim, sonrasında gözlerim kıpkırmızı olur, bir de kurbağa gibi şişer:) 

8. En korktuğun şey?

- Birkaç kez başıma geldiğinden, yankesiciler, hırsızlar, sokaktaki tinerciler

9. Ruhun sıkıldığında ne yapmayı seversin? Kendini nasıl sakinleştirirsin/dinlendirirsin?

- Müzik dinlerim ve mutlaka spor yaparım.

10.Bazen kızılmasından hoşlanırsın, peki en çok ne için kızılmasını seversin?

- Diyet yaparken kaçamak yaptıysam kızsınlar bana, valla diyecek birşeyim olmaz..

11. Şiir/müzik/öykü/deneme?

- Müzik. 

12. En son ne için ağladın?

- Oğlum için. Beni çok mutlu edecek birşey yaptı, mutluluktan ağladım:) Hala hatırlayınca gözlerim doluyor, şaka gibi:)

13. Birinde hemen etkilendiğin özellik?

- İyi eğitimli, kültürlü insanları severim. Sanatsever ve kendine özen gösteren, bakan, şık giyinen insanlar da beni hemen etkiler. (Terazi miyim, neyim:))

14. Dayanamadığın şey?

- Kavga, tartışma..bunlara tahammülüm yok, kavga etmeyi de çok beceremem, tutulurum. Trafik kurallarına uymayanlar, kaba insanlar..sevmem ve hep söylenirim bu tip insanlarla karşılaşınca..

15. En sevdiğin duygu?

- Kesinlikle huzur. Bir de spor sonrası hissettiğim şey, acayip..


Yorumlar

  1. heeeey işte başardıııın. yapabiliyorsun mim. örgü de yaptın mim de. heeey işte çok normaaal bir insansın. ay çok sıradansın, çok bizdensin.
    :)
    yanıtlarına ben genelde güldüm accık da duygulandım.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay tabii ki normal bir insanım, ne sandıydın deep:/

      Sil
  2. aaa ben mim cevapladığını bilmiyordummm!! bilsem mimlerdimmm :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?