Makyaj masaları

Makyaj yapma konusunda tam bir beceriksizim, ciddi bir eğitime ihtiyacım var :)
Yok öyle gölge yapmalar, değişik farlar kullanmalar, çeşit çeşit rujlar sürmeler falan...yok bende ne yazık ki:)
Ama hakkımı da yemeyelim, en azından rimelim, pudram, allığım, kaş ve göz kalemim var:) Hatta bir adet kırmızı rujum bile mevcut! Kaç kere kullandığımı sormayın, ama en azından bir kırmızı rujum var!:))

Dolayısıyla evde bir makyaj masam da yok, bütün makyaj malzemelerim hepi topu bir sehpanın yarısını bile tutmadığı için, dün görmüş olduğunuz ebeveyn banyosunun sehpası yeterli oluyor. Makyaj malzemelerim için yakın bir zamana kadar özel bir kutum bile yoktu, sonra tesadüfen Almanya'da şeffaf, çok kullanışlı bir makyaj standı buldum, o şimdi bütün hepsini topluyor.

İster klasik, ister modern, ister avangart, ister provansal...tarzı ne olursa olsun, makyaj masalarına sadece tek bir işlev yüklenmesine bozuluyorum...zira bazıları o kadar güzeller ki, bence makyaj masası işlevi dışında pekçok şekilde kullanılabilirler..

Misal, bu kadar şık bir makyaj masasını girişte dresuar ya da salonun herhangi bir köşesinde içeceklerin ve şık kadehlerin sergilendiği bir masa olarak kullanmayı düşünmez miydiniz?


Ya da şöyle birşeyi..


Çok geniş bir banyo ya da giyinme odasına sahip olanlar makyaj masalarını yatak odalarından farklı olarak buralarda da kullanabilirler.
Makyaj malzemesi bol olanlar için de seçenek oldukça fazla..







Tam tehçizat makyaj masası!:)


Eğer değişik birşey istiyorsanız, gözden çıkardığınız ya da kullanmadığınız eski bir yazı  masasını, şifonyer ya da dresuarı bir aynayla kombin ederek şık ve değişik bir makyaj masası elde edebilirsiniz.
Hem elinizde mevcut bir mobilya bulunduğu için, size daha ekonomik bir çözüm olur.




Haftasonuna bir kala, güzel bir gün olsun!
Sevgiler:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?