Adam Levine'in Fakirhanesi

Aslına bakarsanız bu görselleri gördüğüm an aklıma ilk gelen kişi blogger arkadaşım Şebnem (http://sebnemindunyasi.blogspot.com) oldu:)

Şebnemcim bu yazı önce sana, sonra tüm Maroon5 ve Adam Levine sevenlere gelsin:)

Antalya'ya yeni gelmiştim, 2005 yazıydı. Bir iş teklifi üzerine buradaydım ve henüz Mayıs ayı olmasına rağmen sıcak şimdiden kendini gösteriyordu (şu an hala battaniye ile yatıyorum, ilk geldiğim günlerle alakası yok:))

Her neyse, ofise ilk gittiğim gün Isabelle beni temkinli, fakat güleryüzle karşıladı. Oldukça sıcakkanlı ve rahat iletişime geçebilen biri olarak o an tutuldum, söyleyecek birşeyim yoktu, aynı şekilde onun da...O anda Isabelle'in bilgisayarından gelen ses - "this love has taken its toll on meeee, she said goodbyeee to many times beforee" - muhabbetimizin başlangıcı oldu:

- Maroon5 seviyorsun demek
- Evet, severim, keyifle dinlerim, bu şarkılarını çok beğeniyorum

gibisinden birşey..

Ben de severim Maroon5. Yani hayranlık derecesinde değil belki ama birkaç şarkısını keyifle dinliyorum.
İşte bu Maroon5'ın tapılan ana vokalisti Adam Levine, doğup büyüdüğü Kaliforniya'dan kopmamış, ünlü olduktan sonra da orada yaşamaya devam etmiş..

Eve pek bayıldığımı söyleyemem.
En çok hoşuma giden detay, el dokuması halılar oldu.

Siyah perde mi...yooooo:/
Çok soğuk..aslına bakarsanız tam bekar bir erkeğe uygun bir banyo:) Bazen düşünüyorum da, eşlerimizin/sevgililerimizin seçme şansı olsa, bizim dekore ettiğimizden daha farklı, daha maskülen evler istemezler miydi? Bilmiyorum, çünkü eşim şu an yaşadığımız evi çok sevdiğini, huzurlu olduğunu söylüyor:)
 


"Mutsuz olunacak mutfak" tarifi benim için bu sanırım..kahverengi+siyah..aman tanrım:/


Silahlardan nefret ettiğimi söylemiş miydim?
Geçenlerde Discovery Channel'da silahlarla ilgili bir belgesel -yanılmıyorsam Magnum'lardan bahsediyordu-vardı, eşim de ilgiyle izliyordu..nesi ilgi çekicidir ki?
Gerçi bu beyefendinin bir Amerikalı olduğunu düşünürsek, silah kültürleri sebebiyle belki bu resimi hoş karşılayabiliriz...kesinlikle bana göre değil..

Çok iç karartıcı..
Başucundaki abajurun ayağı tüfek şeklinde mi, yoksa ben mi yanlış görüyorum?:/

 
Halıya bayıldım..
Kapitone pufun rengi de çok güzel..
Retro mobilyaları sevmiyorum, bu mini dolap ta hiç bana göre değil..

Herkese dost sofralarının etrafında, keyifli, huzurlu ve mutlu bir haftasonu diliyorum!
Tabii ki Maroon5 şarkısıyla hoşçakal diyeceğiz:)
Sevgiler:)

Yorumlar

  1. Ayşecim facebook sayfanda bu yazıya yönlenirken Adam Levine'i gördüğüm gibi dedim ki kulaklarım çınlayacak :) yanılmamışım :)
    Adam Levine'in maroon 5'ta çıktığından beri hastasıyım bilmeyen yok artık zaten,sesi fiziği maşallah muhteşem.Hem işine hem fiziğine duyduğu saygı nedeniyle her zaman takdir ettiğim biridir.
    Evindeki detaylardan bazılarını(halısını vs) instagramdan da onu takip ettiğim için görmüştüm.Çok iyi oldu bu yazın :) Evi çok karanlık ama zaten hayatı konser ve turnelerde geçtiği için pek özenmemiş sanırım.Ben musevi olmasından mütevellit dini dekoratif detaylar da olabilir diye tahmin ediyordum ama yokmuş.
    Neyse Adam Levine'e ne yapsa bayılırız,evi güzel değilse de şarkıları nefis.. :)
    Öperim çok,sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Valla aklıma ilk sen geldin:)
    Hımmm bak hiç böyle -hayatının turne ve konserlerde geçtiği düşüncesi- gelmemişti, söylediğin mantıklı..zira Madonna'nın da evinde öyle bir boşluk var, sanki ev, daha doğrusu "yuva" gibi değil..
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Selam arkadaşlar, erkek evi diye bir şey var gerçekten. Onlar için İhtiyaçlara cevap versin yeter. Evimde delikanlı yaşta iki oğlum ve eşim bana maskülen neymiş öğrettiler:)) Sağolsunlar.
    O da bir yana müzik bilgim güdük kaldı benim, Adam Levine de kim yahu oldum. Baktım, dinledim teşekkürler Smyrna:))

    YanıtlaSil
  4. Rehber selam:)
    Rica ederim, ne demek:)
    ama ne yalan söyleyeyim, son çıkanları ben de takip etmekte zorlanıyorum:))
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?