Paşabahçe

Sizde de hiç oluyor mu: gittiğim yerlerde bazen çok güzel şeylerle karşılaşıyorum, ancak bu yer kapalı bir mekansa içeride fotoğraf çekmeye utanıyorum:/ 

Önceden size Lefkoşa'da çok beğendiğim bir kafenin fotoğraflarını çekmiştim ama çok erken saatlerde gittiğimiz için içeride kimse yoktu, o yüzden fotoğraflamam -gerçi yine de içim rahat etmedi, kafenin sahibinden izin aldım- çok zor olmadı..

İşte geçenlerde gittiğim bir yerde yine -gizlice de olsa!:))- fotoğraf çekme imkanım oldu.
Mekan, yenilenen Paşabahçe mağazası.
Sözkonusu dekorasyon/aksesuar ise, Paşabahçe benim en sevdiğim markaların başında geliyor, hatta en sevdiğim diyebilirim.

Birkaç hafta öncesine kadar Paşabahçe mağazası bana yürüyüş mesafesinde bir yerdeydi, kimi zaman alışveriş yapmayacak bile olsam, sadece neler var neler yok diye bakmak için giderdim. 
Yine böyle gittiğim günlerden birinde beni tatsız bir sürpriz bekliyordu: mağaza kapanmış, çarşı içinde açılan yeni AVM'ye gitmişler. Geçenlerde AVM'ye yolum düşünce ilk uğradığım adres orası oldu tabii..

Mağazanın yeni halini görünce taşınmalarına bu kez sevindim, çünkü yeni yerleri harika olmuş…endüstriyel dekorasyon tarzının uygulandığı bu mağaza eskisinden daha geniş, daha çok çeşit var..
 Benim olmazsa olmazım mavi/lacivert/beyaz için ayrı bir bölüm oluşturmuşlar, bayıldım!
Hatta şimdiden önümüzdeki bahar/yaz dönemi için bu ürünlerin de bulunduğu sofralar hayal etmeye başladım bile!:)
Sevgiler

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?