İşte geldim bur'dayım!

Meryem Uzerli tükenmeseydi, kalıbımı basarım, rahatsızlıktan haberimiz bile olmayacaktı...zira bu tam da mesai saati bitimine 5 dakika kala çantasını toplamaya başlayan Avrupalı rahatsızlığı:) hadi tüm Avrupalılar için konuşmayayım ama Fransızlar ve İsviçreliler tam da böyledir:))

Yaklaşık bir aydır biz de eşimle tükenmiş vaziyetteyiz: onun yine bir rutini var, her ne kadar istemese de işe gidiyor, benim durumum biraz daha vahim...ne yemek yapıyorum, ne spora gidiyorum, ne buraya birkaç satır karalıyorum, ne de herhangi bir etkinliğe katılıyorum..şu aralar hayatımız "Gezi öncesi ve sonrası" olarak ikiye ayrılmış durumda..eminim pekçok evde durum bu vaziyetteydi bu aralar.

Buraya tek yazmama bahanem "Gezi" değil tabii..
Kısa bir mola verdim, uzaklara gittim. Aylar öncesinden kararlaştırılmış bu seyahat, şu karmaşada ilaç gibi geldi, nefes aldığımı hissettim. Hemen akabinde İzmir'den sevdiklerim geldi, sayelerinde dışarı çıkmaya, insan içine karışmaya başladım. Tabii bu arada boş durmadım, bol bol fotoğraf çektim. Çektiğim fotoğrafları sizlerle de paylaşacağım, bu karmaşa ortamında siz de nefes alın istiyorum..

Benim tüm ay boyunca ruh halimi yansıtan şarkı ise aşağıda..
"Çalışmak istemiyorum/ Yemek yemek istemiyorum/Sadece unutmak istiyorum/ ve sonra sigara içiyorum" diyerekten -sadece sigara kısmı bana uymamış, nefret ederim!- duygularıma tercüman olmuş sevgili Pink Martini:)

Paylaşacak çok şey birikti; duygular, fotoğraflar, yenilikler, şarkılar..
Eh hadi başlayalım!
Sevgiler

Yorumlar

  1. Şarkıyı sevdimmm (:
    Hadi bekliyoruz o zaman heyecanlaa :)

    Ayrıca yorumlar hala eskisi gibi tatlım ^^

    YanıtlaSil
  2. hımmm yorumlara tekrar göz atıyorum Aslıhancım, teşekkür ederim:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Rica ederimm :)
    Sevgiler bendenn..

    YanıtlaSil
  4. Ayşecim selam. Buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşlarımdan Caner Fidaner'in Gezi'den esinlenerek kurguladığı şu öyküyü seninle ve okuyucularınla paylaşmak istedim :

    https://canerfidaner.wordpress.com/2013/06/28/ceydanin-bahcesi/

    Sevgilerimle,
    Betül

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?