Jennifer Lopez'in fakirhanesi

Sizi bilmem ama ben Jennifer Lopez'e bayılıyorum! Şarkılarına pek bayıldığım söylenemez, zira Beyonce ve Alicia Keys gibi sesler varken Jennifer Lopez ne yazık ki yetersiz kalıyor:/ Ancak JLO gerçekten güzel bir kadın -İstanbul'da konserini izleyen arkadaşlar da bunu doğruluyorlar- giyim stilini de çok beğeniyorum, tam vücuduna göre seçimler yapıyor, çok hoş görünüyor.

Her ne kadar Made in Manhattan sıradan bir Hollywood filmi olsa da, filmi sırf Ralph Fiennes'ın oyunculuğu, Jennifer Lopez'in de güzelliği hatırına izlemiştim, orada ne kadar müthiş görünüyordu, resmen bayıldım!

Geçenlerde yabancı bir magazinin internet sitesinde Jennifer Lopez'in eviyle karşılaştım; kadın giyim konusunda olduğu kadar dekorasyon konusunda da oldukça zevkli, evinde çok zarif ve sade seçimler yapmış. Evi kesinlikle göz yormuyor, çok sade, insanın içi açılıyor...

Bu ev benim olsaydı -aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış misali :))- kesinlikle renk katardım, benim için fazla beyaz:) Benim için evde kesinlikle beyazla canlı renkler harmanlanmalı, birarada olmalı, içim açılıyor öyle olunca:)



Evin en çok mutfağını beğendim, ki bu bile fazla renksiz benim için :) Ancak mutfağın modeli, mobilyaları gerçekten şık görünüyor..ha bir de dolap kapaklarının rengi..müthiş.


Avizeyi çok beğendim, bu mutfakta harika durmuş..



Dediğim gibi, bu salona kesinlikle renk lazım, bilhassa kanapeler çok güzel..


Şömine çok sade ve şık, çok beğendim..Yanında kütüphane fikrini de çok seviyorum..


Gitmeden önce JLO'nun en sevdiğim şarkısını paylaşmak istedim :)
Keyifli dinlemeler..

Yorumlar

  1. ev solukta hatun renkli maşallah bu parçayı bende severim güzel oynuyo yaaa :)))

    YanıtlaSil
  2. kontrast renkler olmayınca ne kadar hoş da olsa birşeyler eksik olarak görünüyor gözümüze.pastelliğe evet ama dozunda kullanıldıkça..
    oldu mu şimdi jlo,daha iyisini yapabilirdin :)) o kendine has çingene tarzını yansıtsaydı muhteşem olurdu bu ev bence, mesela rengarenk yastıklar,çarpıcı renklerde çağdaş kocaman tablo vs.. :) hayatına renk katmasını öneriyoruz buradan :))
    yalnız salondaki avizemle onun kullandığı avize epey benziyor onu farkettim :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Esra selam,

    Evet çok güzel dans ediyor, ben hiç beceremediğimden, güzel dans eden, güzel resim yapan insanlara hayranlık duyarım:)
    Ama eve kesinlikle renk güzel gidermiş:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Şebnemcim selam,
    Aynen ben de, öyle her yer, herşey pastel, tahmin ettiğin gibi benim karakterime aykırı :)) Geçen arkadaşım Londra fotoğraflarını koymuş Facebook'a, evler nefis ama renk yok kardeşimm:))

    YanıtlaSil
  5. Bazen şöyle oluyor, mesela çok renkli giyinen, yaşayan birisiniz, ama evde bambaşka bir tarz huzura ihtiyacınız oluyor, her yer bembeyaz olsun istiyorsunuz. Ben salonda bir duvarı boş bırakmıştım, ayrıntıdan ve renkten yorulduğumda oraya bakıp kendimi dinlendiriyordum. Atmasyon teorime göre, JLo da evde, o bol sesli, renkli ve tempolu hayatı dengeleyecek bir sadelik aramış :-)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  6. Betül,
    Bak hiç böyle düşünmemiştim, olabilir :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?