Whoopi Goldberg'in Fakirhanesi:)

Whoopi Goldberg'i tanımayanımız var mı?


Biz onu sadece Hayalet ve Yırtık Rahibe serisi ile tanımış olsak ta, bugüne dek pekçok filmde oynamış...hatta hem Grammy, hem Emmy hem de Oscar ödülünü kazanmış nadir sanatçılardan...ayrıca bunlarla da yetinmeyip, Oscar ödüllerini defalarca sunma şerefine de nail olmuş..

Whoopi Goldberg'in kişiliği hakkında tek fikrim yok, ancak oldum olası kendisi bende mütevazi, sıcakkanlı biri izlenimi uyandırmıştır. Zaten evinin fotoğraflarını gördüğümde de yanılmadığımı anladım:) New York'ta oldukça mütevazi, sıradan -bilhassa Celine Dion'un evini anımsadığımda:))- bir dairede yaşıyor, ancak dairesi oldukça geniş ve ferah..ferahlık duygusu tamamen beyazın kullanım şeklinden kaynaklanıyor..

Bu evde beni en çok çeken şey, gelişigüzel evin her yerine dağılıp yerleşmiş olan tablolar..hepsi de harika görünüyor! Aaaa bir de dairenin büyüklüğe rağmen eşyaların azlığı...çok sevdim! Ne kadar fazla eşya, o kadar fazla temizlik ve sıkışma demek benim için..


Açık mutfak sistemlerinden pek hoşlanmasam da, bu mutfak oldukça kullanışlı görünüyor!:)


Kapıyı çok beğendim..aslında "beğendim" demek yanlış olur, "aşık oldum!" :)


Sanırım evin tek beğenmediğim köşesi..bana çok soğuk ve itici gözüktü..


Bu kadar geniş bir genç odası...böyle büyük bir metropolde küçücük odalara mahkum olmadıkları için şanslı olmalılar!:)


Yatak ucundaki sandık oldukça güzel görünüyor..




Yorumlar

  1. halısız evler , sanki yeni taşınmışlar da daha halıları sermemişler izlenimi uyandırır hep bende, halı/kilim eve sıcaklık katar tabii bu durum daha çok bizim gibi kültürlerde mevcut.. onlarda ayakkabı çıkarma durumu olmadığı için onlara normal geliyor.bana ise ev çıplakmış gibi geliyor :)bizim Türk evlerinde kolaysa ayakkabıyla eve gir,gürül gürül bir anne sesiyle anında u dönüşü ve ev terliği :))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. evet Şebnem ben de halısız ev sevmiyorum..yazın burası çok sıcak olduğundan kaldırıyoruz genelde halıları, kabul çok pratik ama çok boş gözüküyor:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?