Bir doğuş hikayesi

Ben çocukluğu boyunca günlük tutanlardanım.


Seyahatlere gittiğimde de, hamileyken de bu alışkanlığımı sürdürmeye gayret ettim;ileride benden bir iz olsun, güzel olanlar unutulmasın, yaşasın diye..

2009 yılı sonunda yaptığım Barselona seyahatinde de başlıca ilgi alanlarımdan biri olan mimari ve dekorasyonla ilgili ilham verici pek çok şeyle karşılaştığımda içimden "gezdiğim yerleri, okuduklarımı, beğendiklerimi, heves ettiklerimi, izlediklerimi, kısacası "yaşam"ı bir platformda biriktirsem nasıl olur?"diye düşünürken dönüşte hamile olduğumu öğrendim; tüm yaşantım, ruh halim oldukça değişti, blog fikri de geçici olarak rafa kaldırıldı:)

İşte şimdi karşınızdayım ve Kafka'nın sözü devamlı kulaklarımda "2 sayfa yazı yerine 2 saat yaşamak daha iyi demeyin; yazı daha yoksul ama daha açık".

Smyrnetalya (Smyrne İzmir'in eski adı olup, Fransızca'daki halidir) Antalya'da yaşayan bir İzmirli'nin blog hikayesidir.

Ben buralardayım, bekleriz efendim.


Yorumlar

  1. Yeni bir başlangıç yapıyor olmandaki heyecanı görüyor, hissediyoruz. Hayata dair yaşadığın güzellikleri insanlarla paylaşmak istemendense gurur duyuyoruz. Bu aldığın ilk yorum ve seni destekleme adına yazılmış cümlelerdir, seninleyiz.
    Oğlun ve eşin

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş canım blogun hayırlı olsun takipteyim banyonda çok şirin ve kullanışlı olmuş emeğine değmiş güle güle huzurla oturun sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Bloğun hayırlı olsun canım.Sıkı takipçilerinden olacağımdan emin olabilirsin.Sevgiler...
    Kadis

    YanıtlaSil
  4. @çiğdem @Kadis, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için!Her zaman beklerim!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam balkona perde ama nasıl?

Fırından öte: AGA

Evde kaç tuvaletiniz var?